I roslagsbrödets famn - Gimo!

Har nu landat i Gimo efter en tripp i Haparanda Skärgård och Stockholm. I Haparanda var det mysigt trots dåligt väder och mygg,  förutom att bara ta det ganska lugnt, gick vi promenader och bastade lite. Det blev även lite shopping - en rosa muminmugg och en hel del finsk cider som är mycket godare, dvs mindre söt än den svenska.
Första kvällen i Sthlm började på ett utmärkt sätt, middag hos syster och sen åkte vi till Jossan, där även Johanna var, och där bjöds det på rosévinsdrinkar, skitsnygga och skitgoda rent utsagt! Sedan gick vi vidare till Babylon och slutligen Debaser. En trevlig måndagsfylla helt enkelt! Sedan rann dagarna bara i samma anda, riktigt kul och välbehövligt att träffa syster och kompisarna iaf! Igår kom Emma till Sthlm och vi strosade på stan hela dagen, och åkte till Uppsala efter att träffat syster och ätit middag. Emma ska på bröllop i sommar och hittade en FANTASTISK klänning på Oasis, en ceriserosa dröm, och den satt som ett schmäck på henne! Så efter det köpet gick vi båda två runt på små rosa moln!

Igår kväll kom jag slutligen till Gimo, och det känns skönt att vara här och bara ta det lugnt. Mamma och pappa får semester idag, så ikväll blir det grillning och vin, syster kommer även hit efter jobbet. Imorgon ska vi till Östhammar en sväng, och på söndag blir det grillfest och på måndag blir Österbybruk. Sen åker jag tillbaks till Umeå på måndag kväll förmodligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback