En efterlängtad helg!

I tisdags kom vi hem till Umeå, efter en lång hemresa. I och med tidsskillnaden blev det så att vi var uppe i lite mer än ett dygn i sträck. Vi mellanlandade i Amsterdam och fick vänta i 5 timmar på flyget till Stockholm. Väl på planet till Stockholm sov vi väldigt effektivt hela resan. Efter att vi fått vårt bagage gick vi till Rest and Fly, och så sjukt ljuvligt att få sova i en säng. Sen tillbaks till Umeå på tisdagen som sagt. Vi har varit enormt trötta om kvällarna och somnat runt 21 varje kväll, men nu känns det äntligen som vi är tillbaks med någorlunda rätt dygnsrytm.  Från tisdag till onsdag att vi även besök av en av mina äldsta vänner Karin, som var här på jobb. Mycket trevligt och det är ju alltid speciellt att få umgås med någon som man känt sedan man var 7 år.

Vi har haft det hur bra som helst hos mamma och pappa i Peking, till och med så bra att tårarna rann när jag kramade hejdå till mamma, även fast vi ses om en månad igen. Vi har sett några av Pekings sevärdheter, shoppat loss och ätit gott. 

Nu är det ledig helg iaf. Så himla skönt att bara få ta det lugnt på morgonen, läsa tidning, dricka te, kolla på skidor och heja på Britta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback