Att lära sig njuta av nuet.

Nu har vi bott här nere i 5 veckor, och det är så himla skönt att ha så många vänner, familj och släkt nära. Jag söker jobb för fullt, och försöker verkligen lära mig att njuta av tiden jag har nu. Men det är lite svårt när man varit en duktig flicka hela livet med skola, sommarjobb och jobb.  Igår var vi på premiären av "Män som hatar kvinnor", och jag är verkligen grymt imponerad av Noomi Rapace! En bra svensk film, och jag är lite nyfiken på var man spelat in scenerna i filmens Hedestad. Därefter blev det middag på stan. Idag har vi varit hos mormor, handlat, åkt ut till kyrkogården och fikat, såklart. Imorgon är vi bjudna på 2-årskalas och sen ska vi skjutsa mamma till Arlanda på kvällen.

Min stickande lillasyster.


   
 

28 år.

Förra helgen fyllde jag år och bland det bästa med att fylla år i februari är att det är tulpansäsong! Jag fick en fin hushållsassistent från Bosh, pengar, A Camps nya skiva, parfym, örngott, te, björnbärsmarmelad med vit choklad , Body butter (Morrocan rose) från Body Shop och inte mindre än 4,6 kg nötkött av innanlår! För pengarna jag fick har jag nu äntligen köpt världens absolut bästa plattång - GHD Salon Styler!

         


Många stjärnor finns det.

I onsdags fick jag ett tråkigt besked om ett jobb jag sökt och verkligen ville ha, men nu det är bara att ladda om! Ibland är det extra skönt att ha sin mamma på besök, och onsdagen och torsdagen var verkligen såna dagar.  Annars har veckan bjudit på mycket solsken, långa promenader, träning, en Stockholmstripp till min syster med mamma, fika med vänner och deras söta barn och en hel del annat. Ikväll kommer en av mina äldsta barndomskompisar hit, vi lärde känna varandra i första klass, 21 år sedan nu.
Nu är jag med dator igen!

Helgen har verkligen varit perfekt. I fredags åkte vi till Sthlm på eftermiddagen och mötte upp min syster och hennes pojkvän, sen blev det middag och drinkar på söder. På lördagen gick vi en sväng på stan innan vi åkte hem, väl hemma var vi riktigt trötta så det blev en lugn kväll. I går träffade vi Kristians faster och åt brunch på Gamla Gillet, kan verkligen rekommenderas!  Efter det åkte vi och köpte ny dator till mig, det blev en svart Packard Bell.

Men nu -  åter till vardagen igen!