Gratis är gott!

Har precis blivit medlem i gratisgenerationen, bli det du också!

Dvärgen i Twin Peaks

När jag gick på mellanstadiet nån gång sov hela tjejgänget över hos Jossan en natt. Vi kollade på Twin Peaks filmen och jag blev alldeles vettskrämd. Inatt, ungefär 12-13 år senare har jag drömt en läskig dröm om dvärgen i Twin Peaks. Usch för läskiga dvärgar.

I Sthlm

Anlände till Sthlm igår morse med tåget, och i tid dessutom, vilket inte är alltför  vanligt när jag är på resande fot. Kursen igår var rätt så givande och trevligt att träffa lite nytt folk. Dock var vi ganska möra efter inte alltför mycket sömn på tåget. Därför var det väldigt skönt med en mysig hemmakväll med Elina igår, vi såg film och käkade glass från Ben&Jerry, som vanligt smakade det ljuvligt... I morse var det dags för projektplaneringskurs, mycket intressant bitvis. Är just nu ensam hemma hos Elina, kollar tv och har det bara lugnt och skönt. Det regnar här i Sthlm, men det gör det även i Umeå berättade Kristian och Hilde, skönt att slippa snöslasket  i norr!


Selma!

Måste bara tipsa om en sida där man kan hitta riktigt bra låtar, ett band med två stycken Andreas. Gå in på Selmas hemsida och lyssna och njut! Ett tips så här sent på kvällen är "Goodnight"... Sov så gott flickor och pojkar, för det ska jag!

Idrottsgalan!

Jag glömde ju en sak, Britta är ju nominerad i kategorin "Bästa nykomling" inför Idrottsgalan 2007! Det är stort! I helgen kommer hon att glida fram i spåren i Gällivare då Världscupen går av stapeln där. Britta har även en mycket fin hemsida.

Misosoppa och sushi!


Sushi är gott!

Vad har hänt sen sist?! I fredags var jag och Hilde på bio - såg senaste Wallander - "Hemligheten", den var bra, men svart och sorglig... Efteråt hade vi tänkt fika på Schmäck, men där var det konsert (som iofs säkert var bra), men vi ville ju prataprata, och det vore ju inte så snällt mot bandet och de övriga fikagästerna som kanske var där för att lyssna. Så det blev Waynes istället. I lördags kväll gjorde jag och Sara sushi hemma hos henne och resultatet blev alldeles fantastiskt..! I söndags blev det mys och film med Kristian. Imorgon kväll åker jag och Sara nattåget till Sthlm, vi ska på kurs hos Forum Syd och sen ska jag hinna träffa Stockholmsbrudarna och springa lite i affärer förstås...! På måndag morgon anländer jag till Umeå igen!

Mys i BodenSå här mysigt och trevligt kan man ha det i Boden! :)

Boden, bastu och paltkoma!

Befinner mig i Boden för första gången i mitt liv just nu. Jag och Kristian kom hit med tåget runt 12 och blev och hämtade av hans mamma. Sedan bar det av hemåt och träffa familjen, det gick bra trots pirr i magen innan! Vi har varit en sväng på stan och druckit kaffe på stans hippaste fik - Hanssons och kollat i affärer. Nu har vi bastat och är lagom möra inför paltmiddagen som kanske kommer sluta med mitt livs första paltkoma! Imorgon ska vi åka till Gammelstad, tända ljus och lägga en ros på Jennys grav och vandra runt lite.