Munnen den ska alltid vara glad!

Har hittat en ganska rolig sida: www.sapnet.se. Gå in där och du drar garanterat på smilbanden!

Linköping!

Är just nu i Linköping och har det bara bra! I lördags kväll skulle Micke laga middag till mig och Karin, men eftersom han dröjde sig kvar i labbet (surprise...) blev det vi som fick laga mat och han fick stå för efterrätten. Mycket trevlig och god middag och blev uppdaterad på allt Östhammarsskvaller, tur att grabbarna håller koll på hembygden! Igår gick vi lite på stan och fikade och mötte upp syster. Sen på kvällen blev det mys i soffan för systrarna Krantz. Idag har jag bara haft det lugnt och skönt och om några timmar ska vi möta upp Östhammarsfolket för middag på Sol och Ris!


Emma

Emma

Imorgon blir det sushi med denna underbara Emma, min absolut äldsta vän. Vi växte upp snett mitt emot varandra och när jag var 3 år och Emma  5 år sa det bara klick en varm sommardag. Vi förde även samman våra föräldrar, vilket har lett till många trevliga fester för familjerna Krantz och Eklöf och dess döttrar.

Hemodlade tomater är godare!

Kände mig riktigt utvilad för första gången på mycket länge när jag vaknade i morse. Efter frukost åkte jag ut till farmor och farfar och var där några timmar. Som vanligt pratade vi bland annat mycket politik, farmor gjorde sina ljuvliga köttbullar och sen var vi ute i växthuset och jag fick med mig en massa goda hemodlade körsbärstomater till mammas stora förtjusning. Ikväll har vi ätit kräftor och druckit vin, gott. Imorgon bär det av till Linköping, men först ska jag träffa Emma och äta sushi!


Förslappad i Gimo.

Sen jag kom hem till mamma och pappa har jag blivit alldeles förslappad. Jag somnar ganska tidigt, sover länge, resten av tiden när inte mamma släpar med mig på nåt ligger jag i soffan och kollar på tv eller läser. Imorgon ska jag dock ta mig iväg till farmor och farfar en sväng och sen på kvällen ska vi äta Gimo-fiskade kräftor hemma, ljuvligt! Sen på lördagen drar jag vidare till Linköping för att träffa en annan Kaka, syster yster, Micke och Marcus! Wooho!

Igelkottar

Igelkottar

Igelkottungar i mammas och pappas rabatt. Mycket söta!

Marranäsvältan

Marranäsvältan
När mamma och pappa var på besök hos mig i somras några dagar besökte vi Marranäsvältan en söndag då jag hade riktig bakisångest. Det har jag inte haft sen den dagen, skönt! Och fint var det.

Världens bästa Majken!

Världens bästa Majken!

Majken vattnar blommor i vår trädgård. Världens coolaste lilla brud!

Vill ha!

Vill ha!

Jag funderar på att beställa den här från Asos. Men får nog vänta till efter min Stockholmstripp, anar att jag kommer hitta en del där också...


Folkpartiet contra Sossarna

Är det bara jag som inte bryr mig om Folkpartiets dataintrång hos sossarna?!

Gimodammen

Gimodammen
Solnedgången vid förra årets kräftfiske, då jag var med...

Trolltider var fina grejer det

När man äntligen slappnar av så kommer naturligtvis förkylningen som ett litet brev på posten. Men det gör inte så mycket, har tillbringat dagen mestadels i soffan, tittat på tv och Trolltider på dvd som mamma köpt. Julkalendrarna var bättre förr, helt klart. Vi  var nere en sväng på Gimo centrum också, fikade på Bettans hembageri och jag köpte ett par gosiga vantar i den enda klädaffär som finns här. Har pratat med brudarna i Sthlm och Karin och syster i Linköping och gjort upp lite planer. Ska verkligen bli så himla kul att träffa alla, äntligen!


Äntligen i det röda huset i Gimo!

Nu har jag landat i Gimo. Fick en mycket trevlig flygresa hem då jag träffade på Lina på flygplatsen, och vi lyckades få sitta bredvid varandra på planet, blev en massa prat om allt från gamla klassen till hur Israel útnyttjade de sista 72 timmarna innan vapenvilan med Hizbollah påbörjades. För er som inte vet det passade Israel på att släppa tusentals minor över Libanon under dessa timmar. Vilket så klart har försvårat allt arbete som görs där, men hur det påverkar civilbefolkningen går så klart inte att beskrivas. Jag skulle vilja höra vad DN:s ledarskribent Peter Wolodarski tycker om detta. Konstigt att inte han får uttrycka sina åsikter i Libanon/Israel-frågan överhuvudtaget.... (eller så är det så enkelt att DN inte vill få sina mailboxar sönderbombade av upprörda läsare, som mig själv till exempel). Nu till något annat och mycket trevligare. Sedan jag kom till Gimo har jag hunnit äta god mat med mor och far och sen har jag och mamma gått igenom nyheterna i bokhyllorna, och den första boken som får äran att bli läst under denna Gimo-vistelse blir Stieg Larssons "Mäns som hatar kvinnor". Har tänkt att läsa den länge, men nu blir det äntligen av!  Vad skönt det är att bara slappna av...... !

Äntligen semester!

Känns som att mitt liv de senaste veckorna eller till och med månaderna bara bestått av jobb och jobb och jobb. Har knappt hunnit med mig själv. Men nu, äntligen är jag ledig i 2 veckor. Landar på Arlanda 17.20 idag och blir upphämtad av mamma och pappa, sen hem till Gimo. Ska bli så himla skönt. Ska hinna med Linköping och Stockholm också, men först ska jag bara njuta av att vara hemma, dricka kaffe med mamma, mysa i soffan, promenader i skogen och om det skulle bli tråkigt i huset nån dag är det bara att springa snett över vägen, in till Kerstin och få kaffe med mjölk och mycket mycket prat. Äntligen.