Män lär sig mycket i lumpen

Igår jobbade jag min första stängning på nya jobbet. Det var tempo hela kvällen så timmarna bara försvann! Skönt att ha första gången avklarad iaf. Idag har jag och Kristian fixat lite hemma, städat garderoberna och den nya byrån. Tur att jag har en pojkvän som lärt sig vika fint i lumpen, för jag är inte så organiserad när det gäller sånt. Inte för att jag inte vill att jag att det ska vara fint, utan för att det bara inte går helt enkelt. Har pratat med mamma och Emma ikväll, de har tråkigt väder söderut, men här uppe har vi haft balkongdörren öppen hela dagen... Lycka! Nu på kvällen har vi lagat kyckling masala och bakade till och med egna naanbröd, mycket gott! Och sen en flaska rödvin till så nu kommer jag sova riktigt gott. Sommaren och semester börjar verkligen närma sig! Härligt.

Semester

Har precis bokat en stuga vid Höga kusten och bokat hyrbil. Vi åker direkt efter att jag fått semester den 21 juni, och hyr stugan i 5 dagar. Så nu hoppas vi på fint väder över midsommar! Samtidigt  som vädret är grått och trist i Umeå  idag skickar jag en tanke till Hilde och Kicken som befinner sig i Tanzania och åker till Zanzibar imorgon, och Sara som åker till Italien idag. Lyllos er!

Telia

För ungefär 3 veckor sedan bestämde sig vårt modem för att lägga av, men nu har vi äntligen fått internet tillbaka och ett sprillans nytt modem! Efter detta kan vi konstatera

1) att Telia har väldigt långa telefonköer, med ett snitt på 1,5 timmes kötid.

2) Telias kundtjänst och Telias butiker inte är så synkade.

3) Telias butik i Umeå inte är de snabbaste på att kolla igenom sina dagliga leveranser och att uppdatera status på dessa varor.

4) Det hjälper att vara ett mensmonster vissa dagar då man får Telias kundtjänst att göra saker de nog egentligen inte får göra, t.e.x. kreditera x antal dagar på räkningen, när de innan hävdat att det bara är modemleverantören som ska sköta detta och bestämma ersättningen.

Men nu har vi internet igen alltså! Yippi!

Värsta sjukan

I lördags blev jag tvungen att åka hem från jobbet redan efter 3 timmar, kände hur allting bara snurrade, svettningar och magont. USCH! Väl hemma så satte magsjukan igång på riktigt. Har inte haft magsjuka sen jag och Jossan var i London 2000 och hälsade på Elina och Johanna. Precis som då var det verkligen ingen härlig upplevelse. Har aldrig känt mig så ynklig i hela mitt liv. Igår kväll började tillfriskningen, men jag blir hemma från jobbet idag också. Kristian har varit världens bästa den här helgen, tack älskling.

Osmakligt

Helt plötsligt tappade jag all eventuell lust att åka till Hultsfred i sommar. Festivalens general verkar inte direkt vara på rätt man på rätt plats. Nu är personen som omskrivs i inlägget en bekant till mig och det som skrivs är rent ut sagt vidrigt. Jag hoppas verkligen att detta blir verklighet.

Fredagsfika

Jag och Kristian har precis varit och tagit en fredagsfika på Ålidhems centrum. Det var helt okej, men inte lika mysigt som när vi var på Rävastens café utanför Boden med Kristians mor. Nu håller Kristian på att knåda degen till fredagspizzan och jag bara softar... :)

Precis som när jag var 14...

Som den soffnjutare jag är idag kollar jag på Ensamma hemma, denna serie som sändes på 90-talet och går som dagfördrivning på tv 3. Och jag känner samma känsla som jag kände då, Jag älskar Kirsten! Bilden kommer från Silkhouse.
                                                                                                                                                                                  86663-66

Jag saknar Astoria

För några månader sedan lades biografen Astoria ner i Umeå, vilket är mycket tråkigt tycker jag. Nu får vi helt enkelt nöja oss med SF:s biograf. Gick precis in på SF:s hemsida för att kolla vilka tider den nya filmen Hata Göteborg går. Nu visade det sig att den överhuvudtaget inte går i Umeå, vilket den garanterat skulle gjort om Astoria funnits kvar och inte blivit uppköpta av SF och sen lagt ner verksamheten i bland annat Umeå. Tack för det SF.

Soffdag

Har fått en en ny tjänst på jobbet, så igår hade jag min första upplärning, mycket att hålla reda på, men det ska nog gå bra bara jag får lite rutin. Idag är jag ledig så idag blir det nog bara en lugn och skön dag i soffan, känner att min hals och mitt huvud behöver det. Men lite städning och fixning blir det nog ändå.


 image65

Änligen en byrå!

Nu har vi äntligen fått vår byra Cubic från Mio, så här ser den ut!

86663-64

Lite sjuk

Gick hem tidigare från jobbet igår, mådde inte alls bra. Ont i kropp, hals och huvud. Har sovit som ett litet barn inatt och idag är jag hemma från jobbet. Har fortfarande ont i halsen och huvudet men det känns iaf bättre, så imorgon blir det jobb. Men idag blir det bara vila!

Vardag igen

Känner mig alldeles mör i kroppen, har varit 2 galna dagar på jobbet. I söndags tokmycket folk, men igår var verkligen hela Umeå i butiken. Men tiden går ju fort då iaf! Idag jobbar jag till 21, men jag hoppas jag får sluta tidigare. Imorgon slutar jag kl. 15, skönt med en tidig dag. Ska äntligen få en hemmakväll med Kristian då. För övrigt såg jag att min systers förra tränare Bengt Stattin blivit ny förbundskapten för herrlandslaget i längdskidor, det tror jag är ett mycket bra val!

Lördagens fest!