Redo för 1 december

Julstök

Jobbar kväll idag, så idag har vi varit väldigt effektiva - vi har lagt upp våra röda gardiner och satt upp dem, sen har vi satt upp julstjärnan och lite annat julpynt. Och just nu i ugnen har vi nötkakor, och ovanpå spisen står kokostoppar med saffran och nötter i för att svalna... Kort kommer sen. Nu provsmakning och sen jobb!

Brolin och jag

Sverige blev äntligen klara för EM ikväll! Nu hoppas jag på en bra sommar med spännande matcher under de heta sommarkvällarna... Kanske kommer landslaget att ladda upp på min hemort, det brukar ju gå bra då! ;) Inför EM 2002 laddade fotbollslandslaget upp i Gimo. De bodde såklart på Gimo Herrgård och tränade på Idrottsgården. Jag och mina kompisar bodde praktiskt taget på läktaren under dessa veckor och det var riktigt riktigt mäktigt att som 11-åring vara med i Aktuellt när jag fick Tomas Brolins autograf! Såklart är detta ögonblick förevigat på ett gammalt hederligt VHS-band...!


                                                                                      

Den du alltid ville ha, han är med mig nu

Jag har aldrig varit nåt fan av Peter Jöback, men duetten han gör med en av mina favoritsångerskor Annika Norlin, även känd som Hello Saferide och Säkert är riktigt riktigt bra! Den heter "Han är med mig nu" och jag gillar den skarpt!

Nouvelle Vague

När jag var i Sthlm förra veckan och var inne i butiken Blammo där min vän  jobbar fick jag höra en alldeles fantastisk skiva. Fick precis ett sms av Jossan där det framkommer att bandet heter Nouvelle Vague. Här kan man läsa och lyssna på några låtar av dem. Ska önska mig skivan i julklapp!

Middag i Gimo

image149

Under hösten har jag varit hemma hos mamma och pappa i Gimo några gånger. Så här bortskämda blir jag och min syster då...

En perfekt fredag

Bra dag på jobbet, sedan lite häng på Scharinska med Sara. God pizza och gott vin!

image148

Mot storstan

Nu drar jag till Sthlm!

Söndag

Veckan som gått har varit bra. Jag har fattat ett bra och viktigt beslut för mig själv, så nu kan det bara bli bättre. Idag har vi en riktigt skön dag, kom precis in från en promenad och de få minusgrader som är ute gör verkligen gott! Snön ligger kvar och luften är frisk. Umeå känns ganska stilla idag. På onsdag kväll flyger jag ner till min syster i Sthlm och det ska bli riktigt skönt. Tänker passa på att köpa badbomber från underbara Lush och låna hennes badkar och ta långa promenader vid skogskyrkogården. Sen blir det nog lite julklappsshopping och träffa lite vänner. Som avslutning vill jag bara säga: Grattis Carin!

Alla som dansar är idioter

Gårdagskvällen inleddes med med middag och vin hos Sara, sen blev det Popup. Kvällen var helt till belåtelse med bra framträdanden av Säkert, Sahara Hotnights och Moneybrother. Det blev även lite häng i Pub Freja, med bra musik från DJ Klungan. Mitt humör fick sig dock en rejäl törn av kvällens första DJ, som avslutade sin sejour med att spela en låt som heter "Alla som inte dansar är våldtäktsmän". Jag kan inte se ironin eller nåt som helst roligt med den låten. Dessvärre dansade folk till den gladeligen, såklart.