Äntligen lite sol!

Solen har inte synts till på över en vecka i Umeå, istället har det varit regn, blåst och grått - men idag så kan man ana en blå himmel och sol, hoppas verkligen det håller i sig! Eftersom jag jobbat helg är jag ledig idag, har jobbat undan lite nu på morgonen, men nu är jag klar så strax blir det tvätt och lite städning efter frukost. Sen blir det nog en tur ner till stan i eftermiddag. Och ikväll är det 3 av mina favoritprogram... inte illa för en vanlig tisdag!

en liten weekend i gimo

Det är verkligen så skönt att vara hemma hos mamma och pappa! Igår efter jobbet kom snälla Carin hem till mig på lite fika och sen skjutsade hon mig till flygplatsen. På Arlanda mötte mamma, pappa och Stina mig. Väl hemma blev det varma smörgåsar och ett glas rödvin. Efter det visade Stina mig alla bilder från New York och jag fick mina presenter - ett par converseskor och godsaker från Starbucks! Vid midnatt somnade jag som ett litet barn i mitt barndomsrum. Idag har jag och syster varit på lunch och fika i mormors nya fina lägenhet och nu blir det snart trerättersmiddag!


Veckans köp

                           image147

                           Vi har en ny tv, en svart 32-tums samsung!

På väg ner från Gruvberget

                                                   image146

En bild som jag är riktigt nöjd med faktiskt! På väg ner från Gruvberget i Boden..

Bilder från Boden

 


New York

Pratade precis med syster som precis kommit hem från New York, de har verkligen haft det riktigt bra med shopping, fika på Starbucks och de har till och med sett Victoria Silvstedt två gånger! Ser verkligen fram emot en liten tripp till Gimo 18-21/10 och träffa mamma, pappa och syster!

Veckan som gått

Söndag igen, och vi har en riktigt skön hemmadag. Har städat lägenheten, så nu kan vi bara ha det lugnt och skönt. Trippen till Boden var riktigt bra, vi hann med lite shopping i Luleå, promenader, bastu, och utflykt till Rävasten. Och så klart goda middagar och rödvin. Under veckan som gått har jag förutom hunnit med en fika med Carin på Schmäck, filmkväll med Hilde då vi kollade på  "The Notebook" som var precis så fantastisk som vi trodde. I fredags blev det after work med Hilde på Invito och efterföljande fika på Schmäck. Igår hade jag och Kristian en riktigt mysig kväll med  middag på Rött, efter middagen promenerade vi hem och kollade på några avsnitt av Heroes. Under veckan som kommer är det inplanerat en Beckkväll på onsdag, Hilde och Kicken kommer hit på middag och sen ska vi titta på den absolut sista Beck-filmen "I Guds namn" och på lördag kommer några av Kristians kompisar hit på middag.