En liten present

I lördags när jag var på stan med Elin köpte jag första presenten till Wilhelm. Det blev Popshop som fick den äran och designern Idag. Materialet är ekologisk bomull såklart! Bilder kommer sen, när presenten är skickad.

På dansgolvetPå mitt och Kristians bröllop någon gång i framtiden kommer garanterat denna låt spelas på dansgolvet.

I´m yours


En lyckans tisdag

För en stund sedan fick jag den allra finaste presenten. Emma ringde och talade om att jag blivit gudmor åt lilla Wilhelm. Åh vad jag längtar efter att få träffa dem!

Jag stödjer de strejkande sjuksköterskorna!

Igår fick jag ett sms av min vän sjuksköterskan Sofia "Våran kunskap kostar pengar, vårat ansvar kostar pengar. KOMPETENS GER SÄKER VÅRD! Stöd oss i vår kamp!!" Och självklart stödjer jag mina vänner sjuksköterskorna Sofia, Karin, Emma, Ida och min älskade fina syster Stina. Och apropå debatten om att strejken kan vara  farlig för allmänheten och visst är den kanske  det. Men då kanske man måste prioritera att höja deras löner också om nu samhället inte klarar sig utan sjuksköterskor.

                                          image183

Astrid

I torsdags beställde jag en klänning på Nelly.com. En fin klänning från Rules by Mary som heter Astrid och eftersom både min pappas farmor och mormor hette Astrid så kunde jag helt enkelt inte låta bli. Och dessutom heter min syster Astrid i andranamn. Och den är verkligen så fin!

                                                                                 image182

Sushi

Ett stort minus med Umeå är att det inte finns några sushiställen nere på stan. Visst finns det sushi på Starz, men det räknas liksom inte när det ligger sådär tråkigt framme i deras disk. Då får man vara extra glad för att  Junkos sushi finns iaf. Har precis beställt sushi till mig och Sara därifrån till imorgon kväll. Mitt tips från Junkos är: Lax och avocado Nigri, Junkos maki och California Maki...                                              image181

Moringa!

När jag fyllde år i februari fick jag bl.a. flera produkter från Body Shop, bl.a. flera produkter från deras nya serie Moringa, och nu är jag helt förälskad i doften! Body buttern är helt fantastisk för att inte tala om shower gelen och body scruben...  Nu är det bara vårsolen och  värmen som saknas!

image180