I love Rodebjer

I höstas såg jag en sån fin klänning från Carin Rodebjer på Kii. Den kostade 1500:-. Idag när jag var inne på Kii fanns det 2 exemplar av klänningen kvar och den var nu nedsatt nu 500:- på rean. Jag kunde inte låta bli, så nu är den äntligen min!
 

Ibland har man alltför rätt

Apropå mitt förra inlägg så läste jag detta i DN i lördags, och samma dag blev min pappa biten av en hund under en träningsrunda. Som sagt, koppla era hundar folk.

Koppla din hund tack!

Väldigt ofta när jag går till jobbet möter jag människor som är ute och går med sin hund, och väldigt ofta har matten
(enligt min egen statistik är det faktiskt nästan alltid kvinnor) hunden springandes lös. Detta i ett område som väldigt många människor rör sig i, allt från dagisbarn till vanliga promenerande människor. Jag är väl inte speciellt hundrädd men jag tycker verkligen inte att det är trevligt när en stor hund kommer springandes emot mig utan att en människa syns till. Igår gick jag precis bakom en kvinna med två Lassiehundar, en i koppel och den andra utan. Lassiehundarna verkade väldigt snälla och väldresserade men vad hjälper det när det kommer en annan kvinna med hund utan koppel och hennes hund inte alls är speciellt väldresserad utan hennes hund skällar och springer emot de snälla Lassiehundarna för att bråka (en del kanske vill kalla det hälsa, men inte jag). Och där står jag precis bakom och vågar inte gå förbi. Till slut kan kvinnan med den odresserade hund koppla sin hund. Kvinnan med lassiehundarna ber mig om ursäkt.  Helst av allt hade jag velat säga "Vad jag vet är det lag på att hålla sin hund kopplad i tätbebyggda områden, så följ lagen tack". Men jag sa inget.

image166
En fantastiskt söt fransk bulldog!

Perfekt lördag!

Igår var vi äntligen och såg Förtrollad, den var verkligen en riktigt mysig sagofilm! Och huvudpersonen Giselle spelade riktigt bra! Efter bion blev det Club Sandwich och öl på Lottas! Och innan bion hann jag med en fika hos Hilde, som sagt en perfekt lördag. Snart ska jag iväg och jobba extra, finfina pengar eftersom det är söndag! :)  

                                                     image165