Read My Mind

När min älskade syster och jag träffas så lyssnar vi alltid på The Killers och idag längtar jag efter henne så därför lyssnar jag på denna fantastiska låt.
The big love is taking the wheel

Det finns en serie som jag och Kristian inte kan få nog av just nu och det är HBO-serien Big Love.Do you walk the line?Annika Norlin (aka Hello Saferide) och Grey´s anatomy är två stabila ljuspunkter i höstmörket.

Odd Molly såklart

När jag var på stan igår såg jag även två plagg från Odd Molly som var så sjukt fina.

Redhead

Igår satt jag i frisörstolen hos Wow. Kan inte säga annat än att min frisör Fanny är en de absolut bästa. Det blev klippning + färgning och jag blev riktigt nöjd.
Det är tur att guldkornen finns.

Oftast gillar jag mitt jobb. Men ännu mer gillar jag en hel del av de jag jobbar med. Idag tror jag till och med att jag kom fram till ett mycket klokt och bra beslut efter att ha pratat med ett riktigt guldkorn.Kräftskiva i Peking

Mina kära föräldrar var på kräftskiva igår på Radisson Sas i Beijing och har skickat över lite bilder.
Den här är min favorit!

                                                                     


Då var det lördag igen då.

Förra lördagen började såg jag första avsnittet av Five days som visades på SVT. Och det var så sjukt spännande, kan verkligen rekommenderas (andra avsnittet är ikväll 22.30). Är fortfarande lite hängig så det blir en ganska lugn dag. Snart ska vi ta en promenad ner till Pilgatan och sen blir det film med Sara ikväll.

Det luktar illa i butiken, del 2


Det luktar illa i butiken, del 1

Mia och Klara

Har haft en riktigt tråkig vecka innehållandes konstant trötthet, huvudvärk, halsont och snuva. Nu börjar jag äntligen må lite bättre. Dagens gärning är att jag äntligen kommit mig för och beställt Mia och Klaras första säsong på dvd.  Roll on var och kommer alltid att vara min radiofavorit för alltid. Gulletussan är en klar favorit.
Fotbollsfrun

Ursäkta mig men, men kvinnan som skriver denna blogg gör mig alldeles vansinnig och alldeles matt. Jag lovar på heder och samvete att aldrig mer läsa ett ord av henne.

Bodycoach

Jag har fått en ny hatkärlek. En bodycoach.Skype, en annan bra grej.

Familjen Krantz har upptäckt Skype! Så nu skypas det för fullt mellan Peking, Stockholm och Umeå!

Banana Paper är grejen.

Igår när vi storhandlade på Maxi och fick skjuts hem av snälla Carin hittade vi en ny liten avdelning full med fina anteckningsblock av banana paper från Ecopaper!  Så vi valde dessa fina block!

Minnen

I söndags blev jag gudmor åt Wilhelm. Det var ett väldigt fint dop. Wilhelms mamma är uppväxt i huset tvärsöver gatan och vi har följts åt genom alla år. När vi blev vänner var jag cirka 2 år och hon 1 år och 2 månader äldre. Vi har kort på oss när vi leker i sandlådan, den blåa lilla plastpoolen, när vi sitter i köket och slickar i oss sockerkaksmet så vi blir kladdiga i hela ansiktet. Ett av mina första minnen med Emma är när vi hämtar köksknivar och täljer av hela körsbärsträdet i mammas och pappas trädgård. Anledning? Vi ville hjälpa min morfar som beskar alla frukträd i väldigt många trädgårdar runt om i kommunen, så det blev ett träd mindre för honom att beskära. Det tog ett tag innan någon kom på oss, och då hade vi täljt sönder trädet. Så det blev inga mer körsbär på det trädet. Hur som helst känns det väldigt fint att jag fått bli Wilhelms gudmor, att vi och våra familjer fortfarande följs åt i livet. Wilhelms dop avslutades med en sång som Wilhelms gudfar sjöng och det var så himlans fint.Peppbloggen nummer 1

Sedan några månader har jag en ny favorit i bloggvärlden - Belinda Olsson. Jag blir så peppad och glad varje gång jag läser hennes blogg. Vi har inte TV8 i vårt tv-utbud, men som tur är kan man se Studio Belinda på deras webbtv.

Illaluktande tisdag

Hade balkongdörren öppen och efter ett dag började det verkligen lukta illa i lägenheten och när jag gick ut till tvättstugan luktade det ännu värre utomhus. På VK fanns svaret. Boven i dramat är ett företag i Obbola.