Hejdå Umeå, Hej Gimo!

Sådär, nu bor vi i Gimo! I fredags och lördags packade vi hur mycket som helst, och hade hjälp av snälla Carin, Emelie och Sara! I söndags morse bar det av med flyttlasset. Hilde och jag satt i bak, och Kristian och Kicken turade om att köra. Vi hade räknat att vara framme vid 17-18, men väglaget var uruselt och mestadels kunde vi inte köra snabbare än 60 med vårt gigantiska och tunga släp. Efter att släppt av storstadsborna vid tåget i Uppsala kom vi till Gimo först vid 20-tiden. Efter att ha packat ur det som fanns i bilen stupade vi i säng 21.30. Igår morse fick vi släpa oss ur sängen för att äta frukost och sen lasta ur släpet. Några grannar kom och sa "Hej och Välkomna"! Sen åkte vi in till Uppsala, lämnade släpet och handlade på Kvantum, som de allra flesta andra som bor där vi nu bor passar på att göra när de är i stan. På kvällen fixade vi ordning köket, sen tog orken slut.

Idag har vi varit på lunch och fika hos mormor i Österbybruk och sen åkte vi till stan för att möta min syster som ska låna bilen till Sälen. Lite shopping hann vi även med - reafynd på Vagabond och handkräm på Lush.  

Ikväll har vi fixat med kläder och garderober, så nu börjar det snart likna nåt. 

Till mina fina vänner i Umeå som läser: Hoppas allt är bra med er, saknar er - men jag lovar att vi ses senare i vår! Och ni är välkomna hit när ni vill!

På fredag har vi blivit bjudna på middag hos familjen Eklöf, det ser vi fram emot! 

Bilder kommer snart.

Kommentarer
Postat av: Misswar

Kul! Så när man åker till Gimo åker man nu inte längre till Krantzens, utan till Karin och Kristian. Kul!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback