Rosa prickar tack!

Idag har jag tillsammans med en väldigt smart 4-åring bl.a. gjort en nyckelpiga med rosa prickar på, en lila elefant, en   blå anka, en röd flugsvamp och en blå tecnosvamp. 4-åringens mor gjorde även en tjusig orange ros. Allt i lera förstås. Ska försöka komma ihåg och knäppa kort på konstverken. Så jäkla roligt det är med lera, mer sånt!


En liten sammanfattning av veckan som gått!

I Umeå blev jag sjuk tyvärr - fick en ordentlig förkylning, så det blev inte precis som jag tänkt mig, men jag hade det bra ändå. Sara fyllde ju år, så det blev lite plockmat och chokladdoppade jordgubbar, vin och middag på Tapas bland annat.

  

På måndag kväll kom vi hem och på tisdagen tog vi det bara lugnt och jag kurerade mig. Sen mådde jag bättre, vilket har resulterat i att vi mest haft det bra här hemma och fixat i trädgården och njutit av solen och träffat lite trevligt folk.

 Vi har även planterat våra första tomatplantor!Summa av kardemumman
= Efter några ganska tuffa månader börjar livet nu kännas mycket lättare! Jag har sommarjobb (dock inte inom området jag är utbildad inom - men ett jobb inom ett område som jag faktiskt trivs med och tycker att jag är riktigt duktig inom - och jag är riktigt jäkla nöjd med att få ett jobb i dessa tråktider), nu vi kan passa på att njuta av våren, läsa böcker på altanen, ta långa skogspromenader och passa på att umgås med nära och kära (vilket innebär att jag mycket snart måste bege mig till Sthlm i några dagar för att träffa några mycket viktiga flickor i mitt liv, som jag inte träffat på länge. Helt enkelt är framtiden ljus just nu!Girl & the City - sorgligt men sant.

I A.M.O:s blogg "Försök inte se så snygg ut" läser jag om Täby kommuns påhitt om att ha ett sommarläger för flickor mellan 11-13 år. Lägret har de valt att kallla Girl & the CIty.  Läs själva och begrunda. Det är ju helt vansinnigt sorgligt!

Fullt upp!

Har haft fullt upp sen vi kom hem natten till tisdagen. Vi hade det kanon i Peking, och det var sorgligt att åka hem. Hur som helst har jag fått jobb, äntligen! Till en början är det ett sommarjobb, men jag hoppas på att jag får fortsätta under hösten. Känns så himla skönt. Idag ska ut på en liten roadtrip till Umeå. Min kompis Sara fyller år, och jag ska nog förbi min gamla arbetsplats också och säga hej till alla kompisar där. Ska lägga upp lite mer kort från resan i nästa vecka när vi kommer hem, men jag börjar med att lägga ut ett kort på mina fina föräldrar och tackar för 10 fantastiska dagar i Peking och ett kort på mina nya snygga ballerinaskor!