Semester!

Nu har jag äntligen semester! Min älskade syster kom hit i söndags kväll och vi har verkligen haft några underbara dagar tillsammans. En timmes promenad varje morgon, frukost på balkongen för att sedan gå ner på stan eller bara vara. Vi har ätit räkor och kräftor och druckit massor av rosévin med is.  Igår var Hilde här på en liten kräftskiva och efteråt åkte vi ner på Rex och där var det massor med folk! Imorgon åker Stina tillbaks till Sthlm och jag åker vidare till Norrbottens pärla - Seskarö. Ska bli så härligt!

            

Äntligen fredag

Så här på fredagseftermiddagen är det så skönt att sitta på balkongen, dricka en öl och lyssna på Håkans senaste. Och det bästa är när finaste pojkvännen som kallar sig själv hårdrockare skrålar till För sent för Edelweiss.

Göteborg

Nu ska vi ner till Sara för att sedan gå till Göteborg för lite fika! Samma ägare har även Lobbyn, där man får stans bästa sallader. Annika Norlin

Idag handlade min favvoartist kaffe av mig!

Mamma Mia

 


Ikväll ska jag och Hilde se Mamma Mia, och därför laddas det lite med ABBA här hemma idag!


Utmanad

Jag blev utmanad av Carin.

Regler

- Beskriv först reglerna
- Svara på alla frågor
- Välj ut 3 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din blogg
- Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
- Träffa Sara på Brobergs
- Diska
- Läsa
- Njuta av solen
- Ev. baka Leilas filmjölksbröd

Vad gjorde du för 10 år sedan?
För 10 år sedan var jag 17 år och gick på gymnasiet. Men på sommaren hade jag sommarlov, kommer inte ihåg vad jag gjorde just den här sommaren, kanske var det sommaren jag jobbade på Sandvik eller sålde jordgubbar utanför ICA i Gimo. Annars umgicks jag nog med mina vänner så mycket det gick.

Ställen du bott på?
Gimo, Uppsala, Sollefteå, Blåsut och Umeå.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

- Köpa min drömbostad
- Göra långresor i USA, Ryssland, Afrika och Asien.
- Shoppa loss
- Weekendresor hit och dit
- Spara.
(om det hade funnits en sjätte rad hade jag självklart skänkt pengar till bra organisationer som gör vettiga saker.

Jag utmanar: Per, Frida och Sofia.

Det där om att åka skoter till Finland

Det kanske är för att jag är född i Uppland och inte förstår allt om romantiken kring skotern. Men finns det verkligen inte vettigare att lägga all energi på än det här? Och VK och VF skriver spaltmetrar om det, såklart.

Den där Jeppsson

Ursäkta mig, men den där Peter Jeppsson retar upp mig. Jag tycker verkligen inte att bussförarnas krav är orimliga, när jag läser om delas olika skift, det vill säga - man börjar vid 5-6-tiden på morgon, har några lediga timmar mitt på dagen för att sedan fortsätta jobba till klockan 20-21 på kvällen. Hur sjutton får man sitt liv att funka då? Man har väl inget liv överhuvudtaget. Och 11-timmarsvilan borde ju vara en självklarhet. Men Peter Jeppsson tycker att strejken är alldeles förskräcklig, nä du Jeppsson det som är förskräckligt att du inte fattar hur dumma dina uttalanden är och att du verkligen framstår som den värsta sortens arbetsgivare. 

I love SATC

Hilde är tillbaka i stan och igår var vi äntligen och såg SATC-filmen och vi blev inte besvikna. Vi ville inte att de 145 minuterna skulle ta slut! Min syster kommer hit om några veckor, hon får nog ta med sin fina box så kan vi ha SATC-maraton.... Innan filmen var vi på Lobbyn och åt parma- och mozarellasallad. Mycket gott. Nästa tisdag blir det Mamma Mia för oss!

Klart att det ska rustas upp!

Kom igen nu riksdagen! Det är klart att ni ska rusta upp järnvägen, annars skulle en lastbil behöva avgå från Dannemora gruvor var 6:e minut med Hargshamn som destination och det vore väl både oklokt och inte särskilt miljövänligt, eller?